AYŞE TURAL YENİ KİTABINI GÜNGÖRDÜ’YE TAKDİM ETTİ

Eğitimci, yazar Ayşe Tural, yeni kitabı anı-deneme türündeki “Yaşamın Büyüsü” adlı kitabını Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’ye takdim etti.
Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Ayşe Tural, “Yaşamın Büyüsü” adlı 16’ıncı kitabını Girne Belediye Başkanı Güngördü’ye hediye ederek, kitabı hakkında da bilgi verdi.
Güngördü, Ayşe Tural’ın hem eğitimci kimliği, hem de bir yazar olarak ülkedeki yazın hayatına büyük katkılar sağladığını ifade ederek, Tural’a hem ziyareti hem de kitap takdimi için teşekkürlerini iletti. Güngördü, yazarların sorumlulukları olduğuna işaret ederek, bunlardan en önemlisinin de üretmek olduğunun altını çizdi.

Önceki Haber GİRNE BELEDİYESİ, “SAĞLIKLI BİR ÇEVRE VE SİNEKSİZ BİR GİRNE” İÇİN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR