“AŞK GREVİ” KONYA’YI FETH ETTİ

Girne Belediyesi Tiyatro Stüdyosu (GİBETSU) ve Çatalköy Belediye Tiyatro Su’nun ortak projesi “Aşk Grevi” isimli müzikli komedi oyunu Konya Devlet Tiyatroları’nın Bin Nefes Bir Ses, 9. Uluslararası Türkçe Tiyatro Yapan Ülkeler Festivali’nde sahne aldı.

Girne Belediyesi Tiyatro Stüdyosu (GİBETSU) ve Çatalköy Belediye Tiyatro Su’nun ortak projesi “Aşk Grevi” isimli müzikli komedi oyunu Konya Devlet Tiyatroları, Bin Nefes Bir Ses, 9. Uluslararası Türkçe Tiyatro Yapan Ülkeler Festivali’nde sahne aldı.
Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, Konya’da 28 Nisan 2016 tarihinde sahnelenen oyunu izlemeye gelenler salonu doldururken, oyuncular ayakta alkışlandı. Oyunun sonunda Konya Devlet Tiyatrosu Müdürü Alpay Aksum, Genel Sanat Yönetmeni Derman Atik ve oyunun yönetmeni T. Murat Demirbaş’a plaket takdim etti. Aksum, 9 yıldır her festivalde kendilerine katkı yapan Derman Atik’e teşekkür ederek, tüm oyuncuları başarılı performanslarından dolayı kutladı. Genel Sanat Yönetmeni Derman Atik ise Girne Belediyesi adına Aksum’a koza işli tepsi hediye etti. Yapılan açıklamada, her iki tiyatronun da, 2- 15 Mayıs tarihlerinde yapılacak Devlet Tiyatroları Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali’ne katılmak amacıyla 1 Mayıs 2016’da Trabzon’a gideceği 4 Mayıs 2016’da oyunu Trabzon’da sahneleyeceği kaydedildi.

GİRNE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Önceki Haber ÜCRETSİZ İNGİLİZCE KURSLARINA KATILAN KURSİYERLERE KATILIM BELGESİ VERİLİYOR