“YİRMİBİR ON BEŞ TRENİ” BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Sayın Girne Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde, 4- 13 Aralık 2018 tarihlerinde Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu, Çatalköy Belediye Tiyatro Su’nun, “Yirmibir Onbeş Treni” adlı oyununa ev sahipliği yaptı. Toygun Orbay’ın yazdığı, Derman Atik’in yönettiği oyunda, Cenk Gürçağ, İlkşen Varoğlu Atik, Soner Eminağa, Mehmet Saygıer rol aldı. Oyunun dekor tasarımını Derman Atik, ışık tasarımı Mahir Köksal, Reji asistanlığını Dilek Kurnaz, ışık uygulamasını Ömer Kadiroğlu yaptı.
Oyunu iki gün boyunca izlemeye gelen tiyatro severler salonu doldururken, oyuncuların performansına hayran kaldılar.

İKİ BELEDİYENİN ORTAK BAŞARISI

Oyunun sonunda sahneye çıkan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ve Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu, oyunda emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ederek, her iki belediyenin tiyatro konusunda attığı adımların ortak olmasının iki belediye arasındaki işbirliğine örnek teşkil ettiğini ifade etti. Aynı zamanda ortaya konulan başarılı oyunun da her iki belediyenin ortak başarısı olduğuna dikkat çeken Güngördü ve Hulusioğlu, işbirliklerinin sürmesini diledi. Oyunculara çiçek takdim etti.

Önceki Haber Ankara’da incelemelerde bulunuldu