Yıldız Olmak Kolay Mı? izleyiciyle buluştu

Girne Belediyesi Sonbahar ve Kış Dönemi Kültür Sanat Etkinlikleri, müzikli bir komedi oyunuyla başladı.

Girne Belediyesi’nin düzenlediği Sonbahar ve Kış Dönemi Kültür Sanat Etkinlikleri, 7  Kasım Perşembe akşamı Çatalköy Belediye Tiyatro SU tarafından sahneye konulan müzikli komedi “Yıldız olmak kolay mı ?” adlı tiyatro oyunuyla başladı. Girne Belediyesi Oda Tiyatrosunda gerçekleştirilen oyuna tiyatroseverler büyük ilgi gösterdi.

Güngördü: Çatalköy Belediye Tiyatro SU ekibine teşekkürler

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, gecede yaptığı konuşmada, sonbahar kış dönemi için Girne Belediyesi Oda Tiyatrosunda gerçekleştirilecek bir etkinlik programı hazırladıklarını söyledi.

Güngördü, 7 Kasım-17 Aralık tarihleri arasında yapılacak etkinlikler kapsamında; “Yıldız olmak kolay mı , İkinci Caddenin Mahkumu”, “Yedi Kocalı Hürmüz” ve “Çökme Tehlikesi Var” isimli tiyatro oyunlarının sahneye konulacağını belirterek, Klasik ve Türk Sanat Müziği konserleri yanında Dünya Çocuklarına Mektuplar isimli söyleşinin gerçekleştirileceğini ifade etti. Güngördü, etkinliğin açılışından tiyatro oyunu sergileyen Çatalköy Belediye Tiyatro SU ekibine teşekkür etti.

Hulusioğlu: Girne Belediyesiyle işbirliği yapıyoruz

Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu ise Girne Belediyesi ile kültür ve sanat konularında işbirliği yaptıklarını söyledi. Mehmet Hulusioğlu, Sonbahar ve Kış Dönemi Kültür Sanat Etkinliklerinde Çatalköy Belediye Tiyatrosunun “Yıldız Olmak Kolay Mı” ve “Çökme Tehlikesi Var” isimli oyunları sahneye koyacağını kaydetti. Hulusioğlu, sonbahar kış dönemi için kültür sanat etkinlikleri programı hazırlayan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ve belediye çalışanlarını tebrik etti.

ETKİNLİK PROGRAMI

12 ve 14 Kasım, Çatalköy Belediye Tiyatro Su “Yıldız Olmak Kolay Mı” ?

19 ve 21 Kasım, Girne Belediyesi Tiyatro Stüdyosu “İkinci Caddenin Mahkumu”

26 Kasım, Girne Belediyesi Tiyatro Stüdyosu Gençlik Ekibi “Yedi Kocalı Hürmüz”

28 Kasım, 3 ve 5 Aralık, Çatalköy Belediye Tiyatro Su “Çökme Tehlikesi Var”

10 Aralık, Girne Belediyesi Oda Orkestrası “Klasik Müzik Konseri”