YETİŞKİNLERE YÖNELİK SERTİFİKALI İNGİLİZCE KURSUNA KAYITLAR BAŞLADI

Girne Belediyesi ile Final Üniversitesi’nin iş birliğinde yapılacak İngilizce kursu için başvuru süreci başladı. Kurs için 13 Ekim 2022’ye kadar başvuru alınacak.

Girne Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, başvuru süreci 13 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek kursun 800 TL ücreti olduğu kaydedildi.

Final Üniversitesi kampüsünde, 10 hafta 60 saat sürecek kursa katılmak isteyenler için seviye tespit sınavı 14 Ekim 2022 tarihinde Final Üniversitesi’nde yapılacak.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, konuyla ilgili açıklamasında, kursun Uluslararası Final Üniversitesi iş birliğinde yapılan beşinci etap İngilizce kursu olduğunu, kursların ilgi gördüğünü ve bölge halkı için önemli bir fırsat olduğunu ifade etti.

Güngördü, gerek çalışma hayatında gerekse günlük yaşantı içerisinde sıkça İngilizce konuşanlarla karşı karşıya gelindiğini, farklı dillerde ve kültürlerdeki insanlarla iletişim kurmanın, dolayısıyla yabancı dil bilmenin önemine dikkat çekti.

Öte yandan, bu dönem üniversite işbirliğinde İlkyardım Kursu (16 saat), Ebru Kursu (12 saat), Linol Baskı Kursu (15 saat) da düzenleniyor.

Girne Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi programı kapsamında yapılan kurslar hakkında bilgi almak ve kayıt için 0 (392) 815 15 08 ve 0539 112 63 63 numaralı hatların aranabileceği duyuruldu.

Önceki Haber GÜNGÖRDÜ’DEN 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ NEDENİYLE ZİYARET