Turkcell Girne Yarı Maratonu hk

Girne Belediyesi ve KKTC Atletizm Federasyonu işbirliğinde Kuzey Kıbrıs Turkcell’in isim

sponsorluğunda “Turkcell Girne Yarı Maratonu” düzenlenecektir.

“Yardıma koşuyoruz” sloganıyla 14 Nisan 2019 tarihinde gerçekleşecek maratonun geliri, SOS Çocuk Köyü Derneği, Girne 18 Yaşüstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi ve Akan Gürkan Eğitim Vakfı’na bağışlanacaktır.

Turkcell Girne Yarı Maratonu ilgili 19 Mart Salı günü saat 14:30’da Girne Grand Pasha Otel’de basın toplantısı düzenlenecektir.

Basın toplantısına; Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Kuzey Kıbrıs

Turkcell Genel Müdürü Harun Maden, Arkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi (ARUCAD) Rektör Yardımcısı Prof Dr Uğur Yozgat, KKTC Atletizm Federasyonu Başkanı Halil Samani, SOS Çocuk Köyü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Akter, Girne 18 Yaşüstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi Sorumlusu Leyla Yorgancıoğlu Usta, Akan Gürkan Eğitim Vakfı (AGEV) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Gürkan, Mehmet Eminoğlu Investment Direktörü Mehmet Eminoğlu, Magic Touch Group Direktörü Özlem Özbek Eminoğlu, Ramadan Cemil İşletmeleri Kurumsal İletişim ve İnsan Kaynakları Müdürü Yeşim Özenirler Alagöz, TAYF LTD Direktörü Hakan Sezerli, My Şirketler Grubu Direktörü Emre Zeren Safa, Atacom LTD Direktörü Mert Atakan, Pasha Hotels Genel Müdürü Kemal Üresin ve Birinci Medya Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Birinci katılacaktır.

Siz değerli basın mensuplarını aramızda görmekten büyük onur duyarız.

Tarih: 19 Mart Salı

Saat: 14:30