Turkcell Girne Yarı Maratonu gecesi düzenleniyor

Yardıma koşuyoruz sloganıyla gerçekleşen Turkcell Girne Yarı Maratonu’nda elde edilen gelir, 3 Temmuzda açıklanacak ve koşuculara hediyeleri verilecek.

Girne Belediyesi ve KKTC Atletizm Federasyonu işbirliğinde “Yardıma koşuyoruz” sloganıyla 14 Nisan 2019 tarihinde gerçekleşen Turkcell Girne Yarı Maratonu’nda elde edilen gelir, 3 Temmuz’da düzenlenecek törenle açıklanacak. Grand Pasha Otel’de saat 20:00’da yapılacak  etkinlikte, SOS Çocuk Köyü Derneği, Girne 18 Yaşüstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi ve Akan Gürkan Eğitim Vakfı’na bağışta bulunulacak çekler, kurum ve kuruluş yöneticilerine takdim edilecek. Bu yıl ikincisi düzenlenen Turkcell Girne Yarı Maratonu’na sponsor olan firma temsilcilerinin de katılacağı etkinlikte, dereceye giren koşuculara ödül ve hediyeleri verilecek.

Önceki Haber Resim ve seramikler sergilenmeye başladı