SOS Gençlik Evi yararına etkinlik düzenlendi

Girne Belediyesi ve Girne Gençlik Kulübü işbirliğinde, SOS Gençlik Evi yararına “Birlikte umut olalım”etkinliği gerçekleştirildi.

Girne Belediyesi ve Girne Gençlik Gelişim Merkezi (GİGEM) bünyesinde faaliyete geçen Girne Gençlik Kulübü işbirliğinde, SOS Gençlik Evi yararına “Birlikte umut olalım”etkinliği düzenlendi. Yiyecek-içecek ve el işi stantlarının bulunduğu etkinlikte; Tetra, Arabent, Random, Sevgi ile Togay, Ogan ve Yankı müzik grupları sahne aldı. Etkinlikte ayrıca Dance Fit Studio ile Dans Show isimli gruplar dans gösterisi sundu.

Güngördü: Gençler, mesleki eğitimlere katılın

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü etkinlikte yaptığı konuşmada dayanışmanın önemine işaret ederek, SOS Çocuk Köyü Derneği’nin yardım ve bağışlarla ayakta durduğuna dikkat çekti. Nidai Güngördü, derneğin bünyesindeki GİGEM’in yakın zamanda faaliyete geçtiğini belirterek, gençleri Girne Belediyesi’nin de katkı koyup desteklediği GİGEM ve Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası (KTEZO) işbirliğinde düzenlenen mesleki eğitimlere katılmaya davet etti. Güngördü konuşmasının sonunda etkinliği düzenleyen ve etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.

Önceki Haber Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanından Güngördü’ye ziyaret