GİRNE BELEDİYESİ PERSONELİNE SİVİL SAVUNMA TEŞKİLATI GİRNE BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN İLK YARDIM BİLGİSİ VERİLDİ

İlkyardım eğitiminin insan hayatına verilen önemle paralel olması bilinciyle, Girne Belediyesi çalışanlarına hem İş sağlığı ve Güvenliği hem de Acil Afet durumları karşısında, çalışanlarının ve hizmet sunduğu insanların çalışma hayatları ve günlük hayatlarındaki riskleri ve tehlikeleri azaltmak ve/veya önlemek farkındalık yaratmak amacıyla,  Sivil Savunma Teşkilatı Girne Bölge Müdürlüğü tarafından, Daire Müessese kapsamında 3 saatlik ilk yardım bilgisi aktarılmıştır.

Önceki Haber 1. MÜZİKAL VE MÜZİKLİ TİYATRO OYUNU YAZMA YARIŞMASI SONUÇLANDI