SEMİH SANCAR CADDESİ’NDE ASFALT ÇALIŞMASI

Girne Belediyesi’nin 35 sokak ve ana cadde üzerinde gerçekleştirmeyi planladığı asfalt serim ve altyapı çalışmalarına bugün, (20 Aralık 2016), kentin ana arterlerinden Semih Sancar Caddesi’nde devam ediyor.

Girne Belediyesi’nin 35 sokak ve ana cadde üzerinde yaklaşık 10 bin ton asfalt serimi ve altyapı düzenlemesi için başlattığı çalışma devam ediyor. Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, 240 takvim gününde tamamlanması hedeflenen asfalt serim çalışmalarının Semih Sancar Caddesi’nde devam ettiği belirtildi. Bugün, Semih Sancar Caddesi’nin bir bölümüne asfalt serimi yapılıyor. Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, vatandaşlara çalışmalar süresince trafik işaret ve işaretçilerine uyulması çağrısında bulunuldu.

Yol kontrollü olarak trafiğe açılıyor

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne Belediyesi’nin öz kaynakları ve Türkiye Cumhuriyeti katkılarıyla geçen yıl yapılan çalışmaların ardından yeni asfalt döküm çalışmanın devam ettiğini söyledi.
Güngördü, trafik yoğunluğunun yaşandığı kentin önemli caddelerinden Semih Sancar caddesinde asfalt serim çalışmalarının yapıldığını kaydetti. Çalışmalar süresince Girne Belediyesi Zabıta Birimi ekiplerinin bölgedeki trafik sıkışıklığını gidermek için gayret sarf ettiğine dikkat çeken Güngördü, vatandaşlara çalışmalar sırasında trafikte yaşanan sıkıntılar nedeniyle gösterdiği anlayıştan ötürü teşekkür etti. Güngördü, ihale edilen asfalt serimi ve altyapı çalışmalarının 2017 yılı Haziran ayında tamamlanmasının hedeflendiğini belirtti.

Önceki Haber GİRNE’DE “ŞEHRE MEYDAN OKU” ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ