Semih Sancar Caddesi tek şeritten verilecek

Girne’de kanalizasyon çalışmaları nedeniyle trafik denetimli bir şekilde verilecek

Girne’de 17 Ocak 2017 Salı günü Yeni Liman Çemberi ile Bellapais Kavşağı arasında Girne Belediyesi tarafından yapılacak kanalizasyon çalışmaları nedeniyle bölge kısmı olarak trafiğe kapatılacak. Yürütülen çalışmalar nedeniyle Dr Fazıl Küçük Bulvarı, İskenderun Caddesi ve Uğur Mumcu Bulvarı’ndan gelen araçlar, Yeni Liman Çemberi’ni kullanarak Semih Sancar Caddesi’ne doğru seyir edebilecek ancak Semih Sancar’dan gelen araçlar ise Yeni Liman Çemberi’ne doğru gidemeyecek ve Bellapais Trafik Işıkları’ndan sağa veya sola yönlendirilerek Kurtuluş Caddesi’ni kullanmak zorunda kalacak. Denetimli bir şekilde verilecek trafik nedeniyle çalışmalar süresince trafik işaret ve işaretçilerine uyulması önemle rica olunur.

Önceki Haber Girne Belediyesi’nin gelirlerinde önemli artış