OZANKÖY- BELLAPAİS KAVŞAĞI’NDA YENİ DÜZENLEME

Girne Belediyesi Trafik Master Planı çerçevesinde trafikte yaşanan sorunların çözülmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, Bellapais (Beylerbeyi) – Ozanköy kavşağında yaşanan trafik sıkışıklığının giderilmesi amacıyla, Zafer Caddesi’nin üç şeride çıkarılması için proje hazırlandığı ve projenin yapımına önümüzdeki günlerde başlanacağı belirtildi.
Trafik Master Planı’nda iyileşmesi önerilen kavşak ile ilgili işin yapımına ihale komisyonu kararı başlanacağı kaydedildi.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, özellikle okulların açık olduğu dönemde, sabah ve akşam saatlerinde Bellapais köyü yönüne giden vatandaşların kavşak üzerinde beklemek zorunda kaldığını ve burada bir sıkışıklık yaşandığını, bu yeni düzenlemeyle bu bölgede trafikte bir düzen ve rahatlama olmasını hedeflediklerini söyledi.

Önceki Haber Güngördü KTEZO yetkililerini kabul etti