Ömer Dayı ve Bareyası karikatür severlerle buluştu

Girne Belediyesi Sanat Galerisi, kitap tanıtımına ev sahipliği yaptı

Mimar ve karikatürist Serhan Gazioğlu’nun Khora Kitapcafe tarafından yayınlanan “Ömer Dayı ve Bareyası” isimli karikatür kitabının tanıtımı ve imza töreni Girne Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleşti. Etkinliğe Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Kıbrıs Türk Karikatürcüler Birliği Başkanı Musa Kayra, karikatüristler, belediye çalışanları ve kitapseverler katıldı.Girne Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen ve kitabın editörü Ömer Tatlısu’nun da yeraldığı etkinlikte Serhan Gazioğlu, tanıtımını yaptığı kitabını katılımcılar için imzaladı.

Güngördü: Yurtseverliğini çizimleriyle ifade ediyor

Kitap tanıtımında konuşan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne Belediyesi tarafından yapılan Uluslararası Zeytin Karikatür Yarışması’nın düzenleme komitesi ve seçici kurulunda yer alan Serhan Gazioğlu’nun kitap tanıtım ve imza töreninde bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi. Nidai Güngördü, sanatçının yurtsever biri olduğunu ve çizimleriyle bunu ifade ettiğini belirterek, yeni kitabın hayırlı olmasını diledi.

Gazioğlu: Çizerek kendimi ifade ediyorum

Serhan Gazioğlu ise karikatür çizerek kendisini en iyi şekilde ifade ettiğini belirterek, mizah dünyasına yeni bir kitap kazandırmanın gururunu yaşadığını söyledi. Serhan Gazioğlu, kitapta günlük bir gazetede yayınlanan karikatürlerinden derlenen eserlerin yer aldığını ifade etti. Gazioğlu, bugüne kadar çizdiği ve ileride çizmek istediği karikatürleri de kitaplaştırmak istediğini kaydetti.

Önceki Haber GÜNGÖRDÜ’NÜN 10 ARALIK İNSAN HAKLARI GÜNÜ MESAJI