YÜRÜYÜŞ VE BİSİKLET YOLU İHALESİ

İhale dosyalarını aşağıdaki linke tıklayarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz

YÜRÜYÜŞ VE BİSİKLET YOLU İHALESİ – PDF

İhale No : 009/2017

İhale Makam : Girne Belediyesi

İş Konusu : Girne Belediyesi hudutları dahilinde Zeytinlik bölgesinde yapılacak Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Projesi Birinci Etap İhalesi hazırlanan proje, şartname ve detaylara uygun olarak inşaa edilecektir.

Geçici Teminat : 20/2016 sayılı Kamu İhale Yasası’nda belirtilen geçici teminat miktarları
geçerli olacaktır. Teminat olarak, Banka Teminat Mektubu ve/veya Girne Belediyesi’ne yatırılacak para karşılığında alınacak makbuz geçerli olacaktır. Banka çeki kesinlikle kabul edilmeyecektir. Verilecek teminatın süresi en az 21/06/2017 tarihli olmalıdır. Yeterli teminat miktarı ve süresi olmayan ihale katılımcılarının teklifi değerlendirmeye alınmayacaktır.
İhale Dosyası Bedeli : 400 TL (KDV Dahil)

İhale Şartları :

1. İhale dosyası, Belediye Veznesi’ne yatırılacak 400TL (nakit veya günlük çek) karşılığında en geç 19 Nisan 2017,Çarşamba günü mesai bitimine kadar, Girne Belediyesi Bayındırlık Bölümü’nden alınabilir.

2. İhale dosyası ve ihale dökümanlarına www.girnebelediyesi.com adresinden ulaşılabilir. Bu dökümanlar yalnızca fikir edinme amaçlıdır. İhale katılımcıları, ihaleye katılmak için ihale CD dosyasını (compact disc olarak) Girne Belediyesi Bayındırlık Bölümü’nden almaları gerekmektedir.

3. 21 Nisan 2017, Cuma günü saat 09.30’da teklif verecek müteahhitler Karaoğlanoğlu Lemar Supermarket yanındaki otopark alanıda toplanacak ve İdare’nin görevlendireceği personel ile iş güzergahını yerinde inceleyip katılım tutanağı imzalayacaklardır. Belirtilen yer ve saatte ziyarete katılmayıp, katılım tutanağını imzalamayan müteahhitler yer ziyaretine katılmamış sayılacak ve teklifleri değerlendirilmeyecektir.

4. Teklifler en geç 5 Mayıs 2017, Cuma günü saat 11.00’a kadar Belediyemizdeki teklif kutusuna kapalı zarf olarak atılmalıdır.

5. Yapılacak işle ilgili teklif verecek müteahhitlerin 19/1998 sayılı “Yapı İnşaatı ve Teknik İşler Müteahhitleri Kayıt ve Denetim Yasası” gereğince Encümene kayıt şartı gerekmektedir.

6. İnşaatlarla ilgili müteahhitlerin İnşaat Encümeni Başkanlığı’nda Teknik İşler için I. II. III. ve IV. sınıf karneleri son 3 (üç), aylık (güncel) olması gerekmektedir. Sınıf karnesi olmayan müteahhitlerin teklifleri kabul edilmeyecektir.

7. İhale Değerlendirme Komisyonu ve/veya Belediye Meclisi en düşük ve/veya herhangi bir teklifi kabul etmek zorunluluğunda değildir.

8. İhale ile ilgili değerlendirme 20/2016 Sayılı Kamu İhale Yasası’nda ve Şartname’lerde belirtilen kriterler göz önünde bulundurularak sonuçlandırılacaktır.

İlgililere saygı ile duyurulur.

Önceki Haber GİRNE BELEDİYESİ HİZMET BİNASI, KÜLTÜR MERKEZİ VE REKREASYON DÜZENLEME PROJESİ <span style="color:red">Zeyilname Eklendi</span>