GİRNE BELEDİYESİ KURUMSAL İNTERNET VE VPN (KAPALI DEVRE) BAĞLANTI SERVİSİ HİZMET ALIMI İHALESİ  TEKLİF KABULÜ

İhale No                     : 004/2017

Kurum                       : Girne Belediyesi

İş Konusu                  : Girne Belediyesi Kurumsal İnternet ve VPN (Kapalı Devre) Bağlantı Servisi Hizmet Alımı İhalesi  hazırlanan şartname ve detaylara uygun olarak verilecektir.

Kapanış Tarihi         : 28 Şubat 2017, Salı günü saat 14.30’a kadar ihale dosyası alınabilir.

İhale Dosya Bedeli    : 250 TL. (KDV dahil)

İhale Şartları             :

1- Teklif vermeden önce yapılacak işler, yerinde görülecektir.

2- İhale dosyası, Belediye Veznesi’ne yatırılacak (nakit veya günlük çek)   karşılığında Girne Belediyesi Müdürlüğü’nden alınabilir

3- Geçici teminat miktarı 2.500 TL olup, banka teminat mektubu ve/veya

Girne Belediyesi’ne yatırılacak para karşılığı alınacak makbuz geçerli

olacaktır. (Çek kesinlikle kabul edilmez.) Teminatsız teklifler dikkate

alınmayacaktır.

4-Teklifler en geç 7 Mart 2017, Salı günü saat 12:00’a kadar   Belediyemiz teklif kutusuna atılacaktır

5- İhale katılımcılarının yasal olarak ihale edilen işler ile iştigal eden kişi ve/veya tüzel kişi olmaları gerekmektedir.

6- İhale Değerlendirme Komisyonu ve/veya Belediye Meclisi en düşük  ve/veya herhangi bir teklifi kabul etmek zorunluluğunda değildir.

7-Teklifler 20/2016 sayılı Kamu İhale Yasası şartlarına göre değerlendirilecektir.

İlgililere saygı ile duyurulur.