Huzur ve barış içinde yaşanacak bir devlet bırakmalıyız

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü,15 Kasım Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Güngördü KKTC’nin 36’ncı kuruluş yıl dönümü vesilesiyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kıbrıs’ta yüzyıllardır varoluş mücadelesi veren Kıbrıs Türkü, demokratik ve laik bir hukuk devleti olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni kurmuştur. KKTC’yi bugün bulunduğu noktadan çok daha iyi yerlere taşımak, gelecek nesillere huzur ve barış içinde yaşayacakları bir miras bırakmak hepimizin görevidir.

Bugün bu adada bir halk olarak var olma mücadelemizde ve başarıya ulaşmamızda emeği geçen herkesi liderimiz Dr Fazıl Küçük, kurucu cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş ile artık aramızda bulunmayanları ve özellikle aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten tebrik ediyorum”

Önceki Haber Turgut Tahsin Caddesi trafiğe kapatılacak