Girne Çevre Yolu Çemberine Dr. Fazıl Küçük anıtı açılıyor

Girne Belediyesinden duyurulur

Özgürlük Mücadelesi Lideri Dr. Fazıl Küçük’ün 112. doğum yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde  Alt Geçitli Girne Çevre Yolu Çemberine Dr. Fazıl Küçük anıtı açılıyor. Dr. Fazıl Küçük Vakfı, İçişleri Bakanlığı, Girne Belediyesi işbirliği ve TC Kalkınma ve İşbirliği Ofisi’nin katkılarıyla yapılan anıtın açılışı, 14 Mart Çarşamba günü saat 11.00’da Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı tarafından gerçekleştirilecek. Açılışa tüm halkımız davetlidir.

Açılış töreni nedeniyle Alt Geçitli Girne Çevre Yolu Çemberi 10:00-12:00 saatleri arasında kısmen trafiğe kapalı olacak. Lefkoşa’dan Girne ve Alsancak’a gelmek isteyen sürücüler alt geçiti, Girne’den Lefkoşa istikametine gitmek isteyenler ise üst geçiti kullanacak. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle duyurulur.

Önceki Haber Transfer İstasyonu ve Gelişmiş Atık Yönetimi Etki Ölçüm Anketi ve Plan Oluşturulması İhalesi