Girne Belediyesi’nden Halka Duyuru

Köpek Barınağı Model

GİRNE BELEDİYESİ’NDEN HALKA DUYURU

Sahipsiz hayvanların denetim altında tutulması, her türlü sağlık ve barınma ihtiyaçlarının uzmanlar gözetiminde sağlanması, günümüz modern kent yaşamının gereklerindendir. Hayvan dostu belediyecilik anlayışıyla ‘Hayvan Refahı Yasası’ kapsamında kente yeni bakımevi kazandırmak için yapımı planlanan ‘Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Projesi’nin kapsamı ve niteliğini aşağıdaki duyuru ile yayınlarız.
Tasarının Gelişimiyle İle İlgili Bilgiler
1.Tasarı Gelişiminin Konumu: Girne bölgesinde, Pafta/Harita XII.27.W 52, 53, 61, 61/1, 61/2, 61/3, 61/4, 63, 67 no’lu parseller.
2. Tasarı Gelişiminin Nitelikleri ve Kapsamı: Girne Belediye sınırları içerisinde yaşayan ve bölge dışında yaşayıp da tesisten faydalanmak isteyen vatandaşlarımıza hizmet vermek amacıyla, sahipli veya sahipsiz köpeklerin ve/veya evcil hayvanların barınması ve bakımı için tesis edilmesi düşünülen bakım evi, otel, barınak, klinik, ahşap dinlenme tesisi, büfe, tuvaletler, engelli çocukların da yararlanabileceği park, otopark, hayvan mezarlığı, yürüyüş yolu ve hobi bahçelerinden oluşan ‘Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Projesi’.
Bu amaçla;
27/2013 İyi İdare Yasası’nın 11’inci maddesinin (2)’inci fıkrası uyarınca 28 Eylül 2015 Pazartesi günü, saat 10.00’da, Girne Belediyesi Leymosun Kültür Evi’nde düzenlenecek halka açık Danışma Toplantısı’na katılmanızı önem ve saygı ile rica ederiz.
Yukarıda duyurusu verilen ‘Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Projesi’ tasarı gelişmesi ile ilgilenenlerin ve/veya itirazı ve/veya görüş ve önerisi olanların, bu itiraz ve/veya görüş ve önerilerini, gerekçeleri ile birlikte, en geç 30 Ekim 2015 tarihine kadar Belediyemize yazılı olarak bildirmeleri saygı ile rica olunur.

Not: Ayrıntılı bilgi edinmek isteyenler için iletişim adresi halklailiskiler@girnebelediyesi.com, telefon numarası 0392 81 52 118.

Önceki Haber Girne Belediyesi ve Şehir Planlama Dairesi’nden Girne Halkına Duyuru