Girne Belediyesi’nden duyurulur

2. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu’nda Girne etabında tahmini geçiş saati değişti.

2. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu’nun 3’ncü etabında değişiklik yapılmıştır. Bisikletlerin 18 Şubat 2017 tarihinde Girne etabında tahmini geçiş saati 11:30-12:45 saatleri arasında gerçekleşecektir.
Yarış parkuru olan Sevgi Çemberi ile Hirondel Çemberi arası, Bedrettin Demirel- Mete Adanır Caddeleri (Hirondel Çemberi ile 20 Temmuz Stadyumu Çemberi arası), Ziya Rızkı Caddesi, Turgut Tahsin Sokak, 20 Temmuz Kordonboyu Caddesi, Girne Antik Liman içi, Girne Kalesi ve Ecevit Caddeleri araç ve yaya trafiğine kapalı olacaktır. Trafik işaret ve işaretçilerine uyulması önemle rica olunur.
Girne’de ev sahipliği yapılacak etkinlikte, yarışma süresince halkımızın anlayışlı olmasını temenni ederiz.

Önceki Haber Girne Belediyesi Hizmet Binası, Kültür ve Reakreasyon Projesi ihalesi <span style="color:red">İPTAL</span>