Girne Belediyesi tarafından “Kadrajımdan Girne” isimli 1. Fotoğraf Yarışmasına Son Katılım Tarihi 1 Mart 2022

Çeşitli kültürel ve sanatsal etkinliklerin yanında bu yıl Girne’de ilk kez gerçekleştirilecek olan birinci fotoğraf yarışmasına son katılım tarihi 1 Mart 2022 Salı günü.

Girne Belediyesi tarafından, bu yıl birincisi düzenlenecek olan fotoğraf yarışmasının amacı, Girne ve Girne’ye bağlı yerleşim yerlerinin fotoğrafçı gözüyle kaydını tutmak, fotoğraflarla geleceğe taşımak ve Kıbrıs Türk fotoğraf sanatına destek vererek Kıbrıslı Türk fotoğraf sanatçıların eserlerini bir arada sergileyerek sanat ortamına değer katmak olduğu açıklandı.

Girne Belediyesi bünyesinde düzenlenecek olan yarışmada, Girne ve Girne Belediyesine bağlı yerleşim yerleri içindeki doğal güzellikler, kültürel değerler, tarihi ve turistik mekânlar, şehir dokusu ve yaşamı gibi unsurların fotoğrafçı gözünden fotoğraflanması beklenmektedir. Yarışma Dijital-(Sayısal) olmak üzere tek kategoride gerçekleştirilecektir. Renkli veya Siyah-Beyaz, tüm fotoğraflar bir arada (tek kategoride) değerlendirilecektir.

Tüm fotoğraflar Girne Belediye hudutları içerisinde çekilmiş olmalıdır. Girne Merkez ve Belediye’ye bağlı yerleşim yerleri (Beylerbeyi,(Bellapais) Ozanköy, Karmi, Doğanköy, Karaoğlanoğlu, Zeytinlik) yarışma alanı kapsamındadır.

1.’lik ÖDÜLÜ 5.000TL

2.’lik ÖDÜLÜ 3.000TL

3.’lük ÖDÜLÜ 2.000TL olarak açıklanan yarışmanın son katılım tarihi

01 Mart 2022 olarak belirlendi.

Katılım şartları ve bilgi için www.girnebelediyesi.com

Tel: (0392) 650 01 00

Önceki Haber Kantar ve Çöp Bidonu İhalesi Teklif Kabulu