faceLogo

2019 GİRNE MARATONU

Girne Belediyesi tarafından düzenlenecektir.

Nisan ayında düzenlenecek (yarı) MARATON’la ilgili aşağıdaki koşullara bağlı olarak SPONSORLUK kabul edilecektir.

• 14 Nisan 2019 Pazar günü, Girne Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ‘2019 Girne Maratonu’na;
  • Ana Sponsor (İsim Sponsoru-Platinium),
  • Yan Sponsor (Gold),
  • Küçük Sponsor (Silver),
  • Web Sayfası Sponsoru,
  • TV Sponsoru ve
  • Radyo Sponsoru alınacaktır.
  • İlgili şartname Belediye Veznesi’ne yatırılacak 20 TL. (nakit veya günlük çek) karşılığında 08 Şubat 2019, Cuma günü saat 15:00’a kadar Girne Belediyesi Danışma, Şikayet ve Öneri Masası’ndan temin edilebilir. Bu tarihten sonra şartname satılmayacaktır.
  • İhaleye teklif verecek firmalar, KKTC’de kayıtlı firma olacaktır. Teklif verecek firmalar, teklifleri ile birlikte Şirketler Mukayyitliği’nden kayıt ve üyelikleri ile ilgili her türlü belgelerini sunacaktır.
  • Girne Belediyesi en yüksek ve/veya herhangi bir teklifi kabul etmek

mecburiyetinde değildir.

• Teklifler en geç 11 Şubat 2019, Pazartesi günü saat 15:00’a kadar Leymosun Kültür Evi’ndeki teklif kutusuna kapalı zarf olarak atılmalıdır. İhale süresinin dolmasını takiben de aynı gün içerisinde ihale kutusu açılacaktır.

İlgililere saygı ile duyurulur.