Yazar Mehmet Güneş, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ‘ye ‘‘Altın Harflerle ÜNER BERKALP’’  isimli kitabını takdim etti.

Yazar Mehmet Güneş, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’yü ziyaret ederek‘‘Altın Harflerle ÜNER BERKALP’’  isimli Üner Berkalp’ı konu alan kitabını takdim etti.

Kitap hakkında kısaca bilgi veren Güneş; “Hayatta iz bırakan ve hayatları gelecek nesillere aktarılması gereken kişiler vardır. Ülkemizde de spor ve eğitim alanında vermiş olduğu hizmetlerde, örnek kişiliğiyle Üner Berkalp hocamız bu kişilerdendir. Dolu dolu yaşanmış bir ömrü, bir kitaba sığdırmak kolay olmasa da Üner Berkalp hocamızı yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak adına bu çalışmayı yaptım.” dedi.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Kıbrıs Türk Futbolunun duayenlerinden, öğretmen, teknik direktör, Üner Berkalp’ın yaşantısının bir kitaba dökülmesini ve gelecek nesillere aktarılmasının çok önemli olduğunu belirterek, yazar Mehmet Güneş’e teşekkürlerini sundu.