LİMASOLLULAR DERNEĞİ GÜNGÖRDÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

Engin Naşit Başkanlığındaki Limasollular Derneği heyeti Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’yü ziyaret etti.
Heyet, derneklerinin çalışmaları hakkında Güngördü’ye bilgi verdi. Yeni dönemde yapacakları çalışmaları hakkında Güngördü’yle görüş alışverişinde bulundu.
Limasollular Derneği Başkanı Engin Naşit, Limasol Direniş Anıtı’nın tamiri, çiçeklendirilmesi, kuzey tarafında bulunan boş alanın yeşil alan olarak düzenlenmesi konusunda derneklerinin çalışma yapacağını söyledi.
Naşit, 13 Ağustos’ta da belediye binası önünde stantlar kurup dernek yararına kitap satışı yaparak buraya gelenlerin ücretsiz tansiyon ve şeker ölçümlerinin gerçekleştirileceği bir etkinlik planlarından söz etti.
Eylül ayı içerisinde Girne Kordonboyu’nda Girne Belediyesi ile işbirliği içerisinde deniz festivali yapma projeleri olduğundan da bahseden Naşit,
Ekim ayı içerisinde Karşıyaka Parkında bir günlük bir etkinlik yapmayı planladıklarını da belirtti. Egin Naşit, Güngördü’den destek talebinde bulundu.

Talepler belediye meclisinde değerlendirilecek

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, konuyu Belediye Meclisine götüreceğini söyleyerek, göreve geldikleri günden itibaren sivil toplum örgütleriyle iyi ilişkiler içerisinde olduklarını söyledi.
Güngördü, tüm sivil toplum örgütlerine olanakları çerçevesinde yardımda bulunduklarını belirterek, sivil toplum örgütlerinden gelen öneri ve taleplerin Belediye Meclisinde değerlendirildiğini ifade etti.
Görüşmenin sonunda Limasollular Derneği heyeti Güngördü’ye teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.

Önceki Haber SAĞLIK ŞUBESİ DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR