Kuvayi Milliye Destanı Girne’de sahnelendi

Samsun Sanat Tiyatrosu tarafından sahneye konulan Kuvayi Milliye Destanı” İsimli tiyatro oyunu Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’nda yer aldı.

Girne Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri devam ediyor. Nazım Hikmet tarafından yazılan Yaşar Gündem’in yönetip oynadığı “Kuvayi Milliye Destanı” İsimli tiyatro oyunu Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’nda sahnelendi. Etkinliğe Kıbrıs Türk Barış Kuvetleri Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ve tiyatroseverler katıldı.

Güngördü: Zorluklar dayanışmayla aşılır

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü oyunun bitiminde yaptığı konuşmasında Kurtuluş Savaşı yıllarında Anadolu insanının geçtiği zor dönemin, Nazım Hikmet tarafından çok iyi ele alınıp yazıldığını belirterek, oyunu yönetip oynayan sanatçı Yaşar Gündem’in muhteşem bir performans sergilediğini söyledi. Nidai Güngördü, dayanışmanın önemine dikkat çekerek, zor günlerin ancak bu şekilde aşılabileceğini ifade etti. Güngördü konuşmasının sonunda oyunu sahneye koyan Samsun Sanat Tiyatrosu’na teşekkürlerini sundu.

Önceki Haber Çöpün TIR’la taşınması için sözleşme imzalandı