Kıbrıs’ta Askerin Romantik Eli sergisi sona erdi

Girne Belediyesi Sanat Galerisi, Emekli Albay Tanju Aykol’un kişisel resim sergisine ev sahipliği yaptı.

Emekli Albay Tanju Aykol’un, “Kıbrıs’ta Askerin Romantik Eli” isimli kişisel resim sergisi 7-14 Ocak tarihleri arasında gerçekleşti. Girne Belediyesi Sanat Galerisi’nde yer alan serginin açılışına Kıbrıs Türk Barış Kuvetleri Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım, Prof. Dr. Kutsal Öztürk, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ve vatandaşlar katıldı. Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü serginin açılışında yaptığı konuşmasında uzun yıllardan beridir yakından tanıdığı Tanju Aykol’un kişisel resim sergisini açmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadığını söyledi. Ressam Tanju Aykol ise Girne Belediyesinin sergiye ev sahipliği yapmasına imkan tanıyan başkan Güngördüye teşekkürlerini sundu.

Önceki Haber İRFAN DEĞİRMENCİ’NİN GİRNE’DEKİ “ANNE BEN ARTİST OLDUM” GÖSTERİSİ MUHTEŞEMDİ