KIBRIS TÜRK BERBERLER BİRLİĞİ HEYETİ GÜNGÖRDÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

Kıbrıs Türk Berberler Birliği Heyeti, birlik başkanı Cemal İnönülü ile birlikte yeni yönetimin belirlenmesi üzerine Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’yü ziyaret etti. Ziyarette, genelde tüm berberlerin özelde de Girne’deki berberlerin sorunlarına ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, diğer belediye başkanlarının da katılımıyla sorunların görüşüleceği bir toplantı tarihi belirlenmesine kararlaştırıldığı, belediye- dernek işbirliğiyle bölge esnafını teşvik etmek amacıyla çeşitli öneriler geliştirildiği kaydedildi. Görüşmede, turistik bir kent olan Girne’de özellikle hijyen konularına dikkat edilmesi için var olan duyarlılığı artıracak çalışmalar yapılmasının kararlaştırıldığı kaydedildi.

Önceki Haber Girne Belediyesi Oda Orkestrası ilk konserini gerçekleştirdi