KERVANSARAY YEŞİL ALAN VE ÇOCUK PARKI İÇİN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILIYOR

12493815_1353429408019966_2252070133078701687_oGirne Belediyesi, Kervansaray Yeşil Alan ve Çocuk Parkı için 17 Ocak 2016 Pazar günü halkı bilgilendirme toplantısı gerçekleştiriyor.

Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Kervan Cafe’de saat 11.00’de yapılacak toplantıya tüm bölge halkı ve bölge muhtarları davet edildi. Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Girne Belediyesi’nin sorumluluk bölgesi içerisinde, yeşil alan ve çocuk oyun alanlarının çoğaltılması, mevcutların geliştirilmesi ve bakımlarıyla ilgili Haziran 2014’ten itibaren planlı bir çalışma başlattıklarını belirtti.

Güngördü, bu çerçevede, Kervansaray bölgesinde yıllardır atıl durumdaki boş bir alanda “Yeşil Alan ve Çocuk Parkı” yapmak için çalışmalarını sonuçlandırdıklarını kaydetti. Güngördü, bu nedenle bir toplantı düzenleyerek bölge halkına bilgi vermek, görüş ve düşüncelerini almak istediklerine işaret etti. Güngördü, toplantıya tüm bölge halkını davet etti.

Önceki Haber GİRNE BELEDİYESİ’NİN AİLELER İÇİN DÜZENLEDİĞİ SEMİNERE YOĞUN İLGİ