Karikatürist seçici kurul üyeleri ödüllendirildi

Girne Belediyesi ile Kıbrıs Türk Karikatürcüler Derneği tarafından 16’ncı Uluslararası Zeytin Festivali kapsamında düzenlenen 6’ncı Uluslararası Zeytin Karikatürleri Yarışması’na katılan seçici kurul üyeleri için ödül töreni düzenlendi.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Uluslararası Karikatür Örgütleri Federasyonu üyesi (FECO)Yunanistan’dan Loannis Geralias, Kıbrıs Türk Karikatürcüler Derneği Başkanı Musa Kayra, dernek yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Çakmak, Mustafa Azizoğlu, Serhan Gazioğlu ile Türkiye’den Bülent Faiz Arabacıoğlu, Sait Munzur, Saadet Demir Yalan, İspanya’dan Juli Sanchis Aguado, İran’dan Shirin Gholipour, Romanya’dan Nicoletta Ionescu ve Girne Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Derman Atik’ten oluşan seçici kurula teşekkür plaketi takdim etti. Gecede, meslekte 50’nci yılını dolduran Juli Sanchis Aguado için pasta kesildi.

Önceki Haber Sokak köpekleri kısırlaştırılıyor