Kanser hastaları yararına 3 bin 500 TL toplandı

DSC_2033

EFRAR Supporting Tulips yetkilileri düzenledikleri etkinliğe katkı koyan Girne Belediyesi’ne teşekkür ve nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, düzenli olarak etkinlik yapıp, kanser hastalarına bağışta bulunan EFRAR Supporting Tulips yetkilileri Judy Vizard ve Lesley Raisers isimli bağışçıları kabul etti. Kabulde, EFRAR Supporting Tulips yetkililerine katkıda bulunan Özlem Ferhatoğlu da eşlik etti. Judy Vizard ve Lesley Raisers, kanser hastalarına yardım toplamak için geçen gün Girne Ramadan Cemil Meydanı’nda yapılan etkinliğe katkı koymasından dolayı Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Güngördü: Belediye katkılarını sürdürecek

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü kabulde yaptığı açıklamada, Girne Ramadan Cemil Meydanı’nda düzenlenen ve 3 bin 500 TL yardım toplanan etkinlikte belediyenin stant yardımı yaptığını söyledi. Nidai Güngördü, kanser hastalarına yapılan yardımdan dolayı yetkililere teşekkür ederek, her zaman işbirliği yapmaya ve düzenlenen etkinliklere katkı koymaya hazır olduklarını vurguladı. Güngördü ayrıca bölgede işletmesi bulunan ve etkinlik süresince gelirinin bir kısmını bağışlayan Özlem Ferhatoğlu’na da teşekkür etti.

Önceki Haber Alt yapı çalışmaları nedeniyle trafikte geçici düzenleme