“KANATSIZ GÜVERCİNLER” 18 TEMMUZ SALI AKŞAMI TİYATRO SEVERLERLE BULUŞUYOR

Girne Belediyesi’nin bu yıl, “Aydınlık bir gelecek için sanat” sloganıyla gerçekleştirdiği 7’inci Girne Kültür Sanat Günleri devam ediyor.
18 Temmuz 2017 Salı akşamı saat 21:00’de, Hüseyin Köroğlu’nun yönettiği, Tiyatro AŞHK’ın “Kanatsız Güvercinler” oyunu Amfi Tiyatro’da perdelerini açıyor. Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, 15 TL olan oyunu biletleri, Girne Belediyesi, Deniz Plazalar ve oyun gecesi Amfi Tiyatro girişinden temin edilebilecek.
Yaz boyunca sürecek 7’inci Girne Kültür Sanat Günleri’nin bir sonraki etkinliğinde ise Türk pop müziğinin sevilen sanatçılarından İrem Derici, 8 Ağustos 2017 Salı akşamı Girne Amfi Tiyatro’da sahne alacak.

Önceki Haber GİRNE BELEDİYESİ ANTALYA MURATPAŞA’DA “KALEİÇİ OLD TOWN” FESTİVALİ’NE KONUK OLDU