İKİNCİ BAHAR ÜYELERI YENİ YILI KUTLADI

Girne Belediyesi, İkinci Bahar Projesi’nden hizmet alan üyelerine yeni yıl yemeği düzenledi.

Girne Belediyesi, yaklaşan yeni yıl nedeniyle, belediyenin İkinci Bahar Projesi’nden hizmet alan üyelerine yeni yıl yemeği düzenledi. Dome Hotel’de yer alan etkinliğe, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, belediye meclis üyeleri ile ikinci bahar projesinden hizmet alan yaklaşık 600 üye katıldı.

Etkinlikte, Girne Belediyesi Halk Dansları Ekibi folklor gösterisi sergiledi. Canlı müziğin de yer aldığı etkinlikte, İkinci Bahar Üyeleri sahneye çıkıp dans etti.

Güngördü: ‘Yaşlıları unutmadık’
Etkinlikte konuşan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, yaklaşan yeni yıl nedeniyle Girne’de yaşayan vatandaşlara yönelik çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, bu kapsamda Girne Belediyesi İkinci Bahar Projesi’nden hizmet alan üyelerle bir araya geldiklerini söyledi.
Nidai Güngördü, İkinci Bahar üyelerinin 2016 yılına mutlu bir şekilde girmelerini sağlamak istediklerine işaret ederek, etkinliğe katılan üyelerin yeni yılını kutladı. Güngördü, yeni yılın ülkeye ve dünyaya barış, huzur ve sağlık getirmesi dileğinde bulundu.

GİRNE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Önceki Haber 27 ARALIK ATATÜRK KOŞULARI İLE İLGİLİ