İkinci Bahar üyeleri gezide buluştu

Girne Belediyesi İkinci Bahar üyeleri, Lefke ve Yeşilırmak bölgelerini ziyaret etti

Girne Belediyesi, İkinci Bahar projesinden hizmet alan üyelerine Lefke-Yeşilırmak gezisi düzenledi. Girne’den 16-17 haziran tarihlerinde 2 ayrı grup halinde otobüslerle ayrılan üyeler, Lefke’de verilen kahve molasının ardından, Yeşilırmak’ta öğlen yemeği yedi. Gezinin ikinci gününe Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü de katıldı.

Güngördü: Ülkenin farklı güzelliklerini gösteriyoruz
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili açıklamasında, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 65 yaş üzeri bine yakın İkinci Bahar üyesi bulunduğunu belirtti. Nidai Güngördü, geçen yıl İskele Bölgesi’ne yapılan gezinin ardından bu yıl Lefke-Yeşilırmak gezisi düzenlediklerini söyledi. Güngördü, amaçlarının, büyüklere güzel bir gün yaşatmak ve ülkenin farklı güzelliklerini göstermek olduğunu ifade etti.

Önceki Haber M. NECATİ ÖZKAN VAKFI’NDAN GÜNGÖRDÜ’YE ZİYARET