İkinci Bahar üyeleri doyasıya eğlendi

Girne Belediyesi İkinci Bahar üyeleri, yeni yıl yemeğinde biraraya geldi

Girne Belediyesi, yaklaşan yeniyıl nedeniyle, Girne Belediyesi İkinci Bahar Projesi’nden yararlanan üyelerine yılbaşı yemeği düzenledi. Yemeğe katılan, 600’ü aşkın üye, gönüllerince eğlenerek güzel bir gün geçirdi. Yemekte düzenlenen çekilişlerde üyeler, otellerde konaklama ve akşam yemeklerinden oluşan hediyeler kazandı. Etkinlikte, Girne Belediyesi tarafından, İkinci Bahar üyelerine, kahve- su bardağı ve sürahiden oluşan yeniyıl hediyeleri verildi.

Güngördü: Huzur içinde yaşıyoruz

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, İkinci Bahar Projesi üyelerinin yeni yılını kutlayarak, bir yeni yılı daha birarada karşılamaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Zor günlerin yaşandığı Ordadoğunun ortasında yer alan Kıbrıs adasında, toplumun, 1974’ten beri  huzur içinde yaşıyor olmasının, kıymeti bilinmesi gereken çok büyük bir şans olduğunu vurgulayan Güngördü, Dünyada herkesin adil haklara sahip bir yaşam sürmesini diledi. Güngördü konuşmasının sonunda, Kıbrısta ve dünyada, 2018 yılının, huzur ve barış dolu olmasını diledi.

Önceki Haber Girne Sanat Galerisi sigortalandı