Güngördü’ye teşekkür plaketi takdim edildi

19 Mayıs Türk Maarif Koleji’nin çok amaçlı kültür merkezinin tamamlanmasını sağlayan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’ye teşekkür plaketi takdim edildi.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 19 Mayıs Türk Maarif Koleji’nin tiyatro salonu ve laboratuvarın ekipmanlarının tamamlanması için düzenlenen okul aile birliğinin dayanışma gecesine katıldı. Gecede okulun çok amaçlı kültür merkezinin tamamlanmasını sağlayan Başkan Nidai Güngördü’ye teşekkür plaketi takdim edildi.

Güngördü: Temeli 11 yıl önce atılmıştı

Nidai Güngördü gecede yaptığı konuşmada, emlak vergilerinden elde edilen gelirle tüm okulların ihtiyaçlarına cevap vermeye çalıştıklarını söyledi. Güngördü, belediye olarak 36 ayda bölge okullarına yaklaşık 2 milyon 175 bin TL’lik yatırım gerçekleştirdiklerine işaret ederek, en büyük katkıyı 19 Mayıs Türk Maarif Koleji’ne yaptıkları ifade etti. Güngördü, 11 yıl önce temeli atılan ancak çalışmaları duran kültür merkezinin bitirilmesinin kendi dönemine nasip olduğunu belirterek, hayırlı olmasını diledi.

Önceki Haber Güngördü, sporcu Torlak’ı kabul etti