GÜNGÖRDÜ’YE BRITISH UNIVERSITY OF NICOSIA’DAN ZİYARET

11958327_1276623439033897_1398135756686441341_o

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü British University of Nicosia’nın yeni rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Bıçak’ı kabul etti.

Bıçak ziyaretinde, eğitim vermek, araştırmak yanında üniversitelerin bir görevinin de topluma hizmet olduğuna dikkat çekti. Gerek belediye içerisinde hizmet içi eğitim kursları, gerekse halka yönelik eğitimlerde belediyeye destek olabileceklerine işaret eden Bıçak, “Sizlere hizmet içi eğitim çerçevesinde de gerekli eğitim desteği vermeye hazırız” dedi.

“Girne’de bina yoğunluğu yanında okul yoğunluğu var”

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Ağustos ayı başlarında British University of Nicosia rektörlüğüne atanan Hasan Ali Bıçak’a yeni görevinde başarılar dileyerek, topluma ve Girne’ye hayırlı olması temellisinde bulundu. Güngördü konuşmasında, Girne’de konut, işyeri ve turistik tesisler yanında üniversitelerin de Girne kentine yoğun ilgisi olduğuna işaret etti.
Öte yandan, belediye personelinin halkla ilişkiler konusunda eksikliklerine dikkat çeken Güngördü, halkla diyalog, tutum ve davranış konusunda eğitim ihtiyacına yönelik çalışmaların yapılacağını söyledi. Güngördü, Bıçak’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Önceki Haber GİRNE BLUES FESTİVALİ BU AKŞAM AMFİTİYATRO’DA!!!!!