GÜNGÖRDÜ’NÜN 5 ARALIK DÜNYA KADIN HAKLARI GÜNÜ MESAJI

15385443_1622334234462814_7059077755587772525_oGirne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Güngördü, bir toplumun çağdaşlık düzeyinin, o toplumun kadınlara verdiği değerle ölçüldüğünü, toplumun temelini oluşturan kadınlara yönelik her türlü şiddete, ayrımcılığa ve istismara karşı olduğunu söyledi.
Kent için alınan kararlarda Girne Belediye Meclisi’nde yer alan kadın meclis üyelerinin önemli katkıları olduğuna dikkat çeken Güngördü, kadınların yaşamın her alanında önemli sorumluluklar üstlendiğini ve başarılı çalışmalara imza attığını belirtti.

Güngördü, kadınların hak ve özgürlüklerine her zaman saygı duyulması gerektiğinin altını çizerek, “Devlet yönetiminde, çalışma hayatında ve aile içinde etkin bir yer tutan, hayatın bütün yükünü beraber sırtladığımız, başarılarıyla bizlere ilham veren kadınlarımızı sevgiyle kucaklar saygılar sunarım” dedi.

Önceki Haber Güngördü 3 Aralık Dünya Engelliler nedeniyle mesaj yayınladı