Güngördü, Zeytin Festivali’ne gelen heyetlere teşekkür etti

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Zeytin Festivali için gelen heyetleri kabul etti.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 18’nci Zeytin Festivali kapsamında kente gelen misafirleri Girne Belediyesi Sanat Galerisi’nde ağırladı. Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü galeride Türkiye, İran, Romanya, Endonezya, Kosova ve Ürdün’den gelen konuklarla görüşerek, festival ve kent hakkında bilgi verdi. Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, festivalin uluslararası boyutunun arttığını belirterek, bölge okullarının da bu yıl korteje büyük bir katılım gösterdiğini söyledi. Güngördü, festivale katılan ve katkı koyanlara teşekkür etti.

Türkiyeden belediye ve halk dansları geldi
Festival nedeniyle Türkiye’den gelen İzmir Karşıyaka Girne Ortaokulu Halk Oyunları Ekibi, Anamur Belediyesi Konservatuvarı Büyükler Halk Dansları Topluluğu, Anamur Belediyesi, Antalya Muratpaşa Belediyesi, Aydın Kuşadası Belediyesi, Bolu Mengen Belediyesi, Edremit Belediyesi, Hatay Altınözü Belediyesi, Yalova Belediyesi, Karaman Ermenek Belediyesi ve Antalya Elmalı Belediyesi belediye başkanları, meclis üyeleri ve temsilcileri katıldı.

Yurtdışından misafirler katıldı
Kabullerde ayrıca Ürdünden Ainel Basha Belediyesi, Al Mafrag Belediyesi, Al Ramtha Belediyesi, Beit Jala Belediyesi, Jarash Belediyesi, Madaba Belediyesi, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA), Uluslararası Karikatür Yarışması’nda ödül kazananlar,
yer aldı. Güngördü misafirlere, festival anısına hazırlanan anı plaketi ve hediye paketlerini takdim etti.

Önceki Haber 18. Zeytin Festivali başlıyor