Güngördü Yalova Belediye Başkanı Salman’ı kabul etti

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Türkiye Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve beraberindeki heyeti kabul etti. Girne Belediye Başkanlığında gerçekleşen kabulde belediye başkanı Vefa Salman’a özel kalem müdürü Özlem Salman Günalp ve TURSAB Yalova temsilcisi Başol Haraç eşlik etti.

Girne Belediye başkanı Nidai Güngördü kabulde yaptığı konuşmada iki belediye arasında özellikle kültür ve sanat konularında işbirliği yapılması için girişim başlatılacağını belirterek, iki kent arasında büyük benzerlikler olduğunu ifade etti.

Türkiye Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise işbirliği yapmaktan memnuniyet duyacağını anlatarak başkan Güngördü’yü Yalova’da yapılan çalışmaları yerinde görmesi için davet etti.

Önceki Haber Dünya çocukları Girne’de ağırlanacak