Güngördü, Vücut Geliştirmecileri kabul etti

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Fitness ve Vücut Geliştirme dalında uluslararası başarı elde eden sporcuları kabul etti.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, bu yıl Dünya Fitness Şampiyonası’nda 3’ncü olan Girneli sporcular Cevat Yıldız ile 23 Yaş Altı Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda birinci gelen Emre Özkaram’ı kabul etti.

Güngördü: Sporcularımız Girne’nin tanıtımını yapıyor

Nidai Güngördü kabulde yaptığı konuşmada, sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğuna ve sağlıklı bireyler yetişmesini sağladığına işaret ederek, spor yapılmasının desteklenmesi gerektiğini söyledi. Nidai Güngördü, bireysel olarak yapılan sporların ülkemizde hak ettiği yerde olmadığını belirterek, yurt dışında başarılar elde eden Cevat Yıldız ile Emre Özkaram’ın gençlere iyi bir örnek olduğuna dikkat çekti. Güngördü, her iki sporcunun da Girne’den yetiştiğine ve kentin uluslararası tanıtımına büyük katkı yaptığını vurgu yaptı. Güngördü ayrıca önümüzdeki günlerde Romanya’da düzenlenecek olan Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası’na katılacak olan Emre Özkaram’a başarılar diledi.

Cevat Yıldız ile Emre Özkaram ise kendilerini kabul eden ve sorunları dinleyen başkan Güngördü’ye teşekkürlerini sundu. Konuşmaların ardından başkan Güngördü sporculara hediye takdim etti.

Önceki Haber Girne Belediyesi ile Karayollar Dairesi’nden ortak çalışma