Güngördü, sporcu Torlak’ı kabul etti

25488074_2051481571548076_131171039961971051_oGirne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Uluslararası Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu tarafından Fransa’da düzenlenecek Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda orta boy sıklette KKTC adına yarışacak olan Temel Torlak ve antrenörü Yasin Haznedaroğlu’nu kabul etti.

Güngördü: Sporcularımız Girne’nin tanıtımını yapıyor

Nidai Güngördü kabulde yaptığı konuşmada, sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğuna ve sağlıklı bireyler yetişmesini sağladığına işaret ederek, spor yapılmasının desteklenmesi gerektiğini söyledi. Nidai Güngördü, bireysel olarak yapılan sporların ülkemizde hak ettiği yerde olmadığını belirterek, vücut geliştirme dalında yurt dışında başarılar elde eden Cevat Yıldız ile Emre Özkaram’ın gençlere iyi bir örnek olduğuna dikkat çekti. Güngördü, her iki sporcunun da Girne’den yetiştiğine ve kentin uluslararası tanıtımına büyük katkı yaptığına ve Temel Torlak’ın da aynı başarıyı yakalayacağına inancının tam olduğuna vurgu yaptı.Güngördü ayrıca önümüzdeki günlerde Fransa’da düzenlenecek olan Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası’na katılacak olan Temel Torlak’a başarılar diledi.

Önceki Haber GÜNGÖRDÜ, YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANI FETHİ YAŞARI ZİYARET ETTİ