Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, vatandaşın görüş ve önerilerini dinlemek için mahalle toplantıları düzenlemeye devam ediyor.

Vatandaşın görüş ve önerilerini dinlemek için mahalle toplantıları düzenlemeye başlayan

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, beraberindeki bir heyetle geçtiğimiz gün Girne Sosyal Konutlar  Bölgesi’nde yaşayanlarla bir araya geldi. Sevim Ebeoğlu Barış Parkı’nda yapılan toplantıya, çevre sakinleri ile bölgede yaşayan ailelerin çocukları katıldı. Toplantıda vatandaştan gelen görüş ve öneriler ile yaşanan  sorunları konuşuldu.

Polis Apartmanlarında yaşayanlarla biraraya gelinecek

Mahalle toplantılarının üçüncüsü 10 Ağustos 2017 tarihinde saat 18:00’da Değirmentaşı Parkı’nda yapılacak. Toplantıda Girne Polis Apartmanları ve çevresinde yaşayanların görüş ve önerileri alınacak.