GÜNGÖRDÜ, ÖZEL EĞİTİM MERKEZİ ÖĞRENCİLERİYLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne Özel Eğitim Merkezi öğrenci ve öğretmenleriyle birlikte kahvaltıda bir araya geldi. Yeni yıl nedeniyle Girne Özel Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Güngördü, çocuklarla birlikte kahvaltı yaparak sohbet etti. Çocuklara hediye de dağıtan Güngördü, Girne Özel Eğitim Merkezi Sorumlusu Özlem Dağlı Gökbulut’a nazik daveti için teşekkür ederken, merkezde eğitim gören tüm çocukların, öğretmen ve çalışanların yeni yılını kutladı.

Güngördü, özel gereksinimli çocukların, yaşamın her alanında yer almaya, daha çok sevgi ve desteğe ihtiyaçları olduğunu ifade ederek, şahsı ve Girne Belediyesi olarak her zaman yanlarında olmak için özen gösterdiğini belirtti.

Güngördü,  yeni yılın başta tüm çocuklar olmak üzere tüm insanlara sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diledi.

Buluşmada, Girne Özel Eğitim Merkezi öğrencileri de Güngördü ‘ye kendilerinin yaptığı yeni yıl hediyesini takdim etti.

Önceki Haber Girne Belediyesinden 58,000 Metrekare Büyüklüğünde Yeşil Alan