GÜNGÖRDÜ KARŞIYAKA PARKINDA BÖLGE SAKİNLERİYLE BULUŞUYOR

13340315_1451414138221492_989474862097904179_o

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 2 Haziran 2016 Perşembe günü Karşıyaka Parkı’nda parkın ve bölgenin sorunlarının da konuşulacağı halka açık toplantıda bölge sakinleriyle buluşuyor.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Karşıyaka Parkı ve bölge sakinlerinin sorunlarını konuşmak amacıyla 2 Haziran 2016 Perşembe günü saat 16:00’da Karşıyaka Parkı’nda bölge sakinleriyle buluşuyor.
Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, meclis üyeleri ve belediye bölüm sorumlularının katılacağı toplantıda, parkın bakım ve temizliğinin konularının yanında bölge sakinlerinin sorun ve önerilerinin konuşulacağı kaydedildi.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, kentte iki kez kent kurultayı düzenlediklerini, halka açık toplantılar yaparak ortak akıl çerçevesinde bir yönetim anlayışı yürüttüklerini ifade ederek, bölgesel toplantılarla da herkesin yaşadığı çevreye sahip çıkıp karşılıklı diyalog yoluyla sorun ve beklentilerini dile getirmesini beklediklerini kaydetti.
Güngördü, bölge sakinlerini toplantıya davet ederek görüş ve önerilerde bulunmalarını istedi.

Önceki Haber 6’INCI GİRNE KÜLTÜR SANAT GÜNLERİ HAZİRAN AYINDA DOLU DOLU