Güngördü, HP’den bir heyetle görüştü

Halkın Partisi’nden bir heyet Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’yü ziyaret ederek, Turkcell Girne Yarı Maratonu’na kayıt yaptırdı

Halkın Partisi (HP) Girne milletvekilleri Erek Çağatay ve Jale Refik Rogers, Girne Belediyesi meclis üyeleri Derya Hoca ve Burak Güler ile Girne ilçe yönetimi, Girne Belediyesi’ni ziyaret ederek, 14 Nisan 2019’da yapılacak Turkcell Girne Yarı Maratonu’na kayıt yaptırdı.

Güngördü, hükümetten beklentilerini anlattı
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ziyarette yaptığı konuşmada, HP’den bir heyeti belediyede görmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, kent ve yerel yönetimler konusunda bilgi alışıverişinde bulundu. Nidai Güngördü, Belediyeyeler Değişiklik Yasası ve Belediye Reformu hakkında görüşlerini belirterek,hükümetten beklentilerini anlattı. Güngördü ayrıca bu yıl “Yardıma Koşuyoruz” sloganıyla gerçekleşecek Turkcell Girne Yarı Maratondan elde edilecek gelirin SOS Çocuk Köyü Derneği, 18 Yaşüstü Engelliler Rehabilitasyon Merkezi ve Akan Gürkan Eğitim Vakfına bağışlanacağını kaydetti.

İçişleri Bakanlığı çalışmaları sürdürüyor
Girne milletvekilleri Erek Çağatay ve Jale Refik Rogers ise Belediyeyeler Değişiklik Yasası ve Belediye Reformu hakkında uzmanlardan görüşlerin alındığını belirterek, İçişleri Bakanlığı’nın çalışmaları titizlikle sürdürdüğünü söyledi ve herkesi Turkcell Girne Yarı Maratonu’na katılmaya davet etti.

Önceki Haber Güngördü: Tiyatro en etkin sanat dallarından biridir