GÜNGÖRDÜ DÜNYA SU GÜNÜ DOLAYISI İLE MESAJ YAYIMLADI

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü Her Yıl 22 Mart Tarihinde Kutlanan Dünya Su Günü Dolayısı İle Mesaj Yayımladı

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü yayımladığı mesajda, temiz su kaynaklarının önemine dikkat çekmek ve su israfını önlemek için her yıl düzenli olarak kutlanan 22 Mart gününün ülkemizde de farkındalık yaratması gerektiğine işaret etti. Güngördü, içme ve kullanım suyu olarak tüketiminin yanı sıra, tarımsal sulama, enerji üretimi ve turizm gibi birçok alanda istifade ettiğimiz su, yanlış kullanım nedeniyle her geçen gün temizliğini kaybetmekte, olduğunu belirtti. Suyun israf edilerek kullanılması ve küresel ısınma gibi nedenlerle su kaynaklarının her geçen gün azalmakta olduğuna dikkat çeken Güngördü, halkımızın su kullanımında daha dikkatli olması ve suyun, israf edilmeden kullanılması gerektiğini dile getirdi.

Önceki Haber Girne’de Yeme İçme Yerleri İle Gıda Üretim Ve Satışının Yapıldığı İşletmeler Sürekli Denetleniyor