GÜNGÖRDÜ, ÇARŞAMBA PAZARI ESNAFIYLA BAYRAMLAŞTI

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Kurban Bayramı Öncesi Pazar Esnafıyla Bayramlaştı.

Kurban Bayramı öncesinde her hafta Çarşamba günleri kurulan Çarşamba Pazarı’nı gezen Güngördü, esnafa bayram şekeri ikram etti.

Geleneklerin yaşatılmasının önemine dikkat çeken Güngördü, bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini bilerek iyiye ve güzele yönelmeli; hayatımıza hoşgörüyü egemen kılarak, her türlü dargınlık ve kırgınlıkları bir tarafa bırakıp kucaklaşa bilmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Güngördü, “Kurban Bayramı’nın tüm dünyaya barış, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesi dileğinde bulunarak başta tüm personelimin, esnafımızın ve tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım.” dedi.

Önceki Haber GİRNE BELEDİYESİ GENÇLİK PLATFORMU ÇALIŞMALARINA BAŞLADI