GÜNGÖRDÜ, ÇARŞAMBA PAZARI ESNAFIYLA BAYRAMLAŞTI

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Kurban Bayramı Öncesi Pazar Esnafıyla Bayramlaştı.
Kurban Bayramı öncesinde Çarşamba Pazarı’nı gezen Güngördü, esnafa bayram şekeri ikram etti. Güngördü gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan Covid-19 pandemisi dolaysıyla, vatandaşlardan belirlenen hijyen kurallarına uymalarını, ve kesinlikle maske takmaları gerektiğini hatırlattı. Geleneklerin yaşatılmasının önemine dikkat çeken Güngördü, bayramların birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu söyledi.
Bayramların, insanları birbirine yakınlaştıran, toplumsal barışı pekiştiren günler olduğuna dikkat çeken Güngördü, “Sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma duygularının arttığı bayramlar, birlik ve beraberliğimizi simgeleyen ortak değerlerimizin başında gelmektedir dedi.
Güngördü; Kurban Bayramı’nın tüm dünyaya barış, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesi dileğinde bulunarak başta tüm personelimin, esnafımızın ve tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım.” dedi.
Önceki Haber Girne Belediyesi’nin düzenlediği Yaz Tatili Çocuk Atölyeleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor