Güngördü, Atlet Kasap’a başarılar diledi

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Kapalı Salon Dünya Atletizm Şampiyonası’nda yarışacak olan Hasan Kasap’ı kabul etti.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 21-23 Mart tarihleri arasında Güney Kore’de yapılacak olan Kapalı Salon Dünya Atletizm Şampiyonası’nda yarışacak Hasan Kasap’ı kabul etti. Nidai Güngördü kabulde yaptığı konuşmada, sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğuna ve sağlıklı bireyler yetişmesini sağladığına işaret ederek, spor yapılmasının desteklenmesi gerektiğini söyledi. Nidai Güngördü, atletizm sporunun ülkemizde hak ettiği yerde olmadığını belirterek, yurt dışında başarılar elde eden Hasan Kasap’ın gençlere iyi bir örnek olduğuna dikkat çekti.
Ekim ayında Avustralya’da düzenlenen Dünya Masterler Atletizm Şampiyonası’nda üç adım atlama yarışında şampiyon olan Hasan Kasap’ı tebrik eden Güngördü, Güney Kore’deki yarışmada başarılar diledi. Hasan Kasap ise uluslararası yarışmalarda çekilen fotoğrafları Güngördü’ye takdim ederek ülkeye madalyalarla dönmeyi hedeflediğini kaydetti.

Önceki Haber GİBETSU’NUN YENİ OYUNU “BAŞTAN ÇIKARMA” 26 MART’TA PRÖMİYERİNİ YAPIYOR