Güngördü, antrenör Bruguera ile görüştü

70008021_3007610772601813_2639055587173728256_oGirne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, dünyaca ünlü tenis antrenörü Lluis Bruguera’yı kabul etti.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne Belediyesi katkılarıyla Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu’nun davetlisi olarak 4 günlük kamp için ülkemizde bulunan dünyaca ünlü tenis antrenörü Lluis Bruguera’yı kabul etti. Kabulde Girne Belediyesi As Başkanı Hakan Onurlu, Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu Başkanı Hasan Gazioğlu, Türkiye Tenis Federasyonu eski Teknik Direktörü Onur Binay ve Girne Belediyesi Tenis Kulübü Başkanı Demet Onurlu hazır bulundu.

Güngördü: Girne’de ağırlamaktan mutluyuz
Nidai Güngördü kabulde yaptığı konuşmada dünyaca ünlü tenisçiler yetiştiren Lluis Bruguera’yı Girne’de ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Nidai Güngördü, Girne Belediyesi’ne ait tenis kortlarında ülkemizdeki sporcu ve antrenörlerine deneyimlerini aktaran İspanyol antrenöre teşekkür etti.

Bruguera: Çok yetenekli tenisçiler var
Lluis Bruguera ise küçük bir ülke olmasına rağmen Kuzey Kıbrıs’ta çok yetenekli tenisçiler olduğuna dikkat çekti. Lluis Bruguera, yatırım yapılması ve yetenekli sporculara imkan sağlanması durumunda teniste iyi yerlere gelinebileceğini söyledi. Lluis Bruguera, tenis sporunun sevdirilmesi için basına da önemli görevler düştüğünü kaydetti.

Önceki Haber Emlak Vergisi’nin ödemeleri 30 Eylül’de sona erecek