GÜNGÖRDÜ, 1 HAZİRAN DÜNYA ÇOCUK GÜNÜNÜ KUTLADI

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 1 Haziran Dünya Çocuk Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Güngördü, daha iyi bir gelecek umudumuz çocuklarımızın toplumda iyi bir birey olarak var olabilmesinin önemine dikkat çekerek, bunun yolunun saygı ve sevgiden geçtiğini söyledi.
Kendisine, çevreye saygılı; insan, hayvan ve doğa sevgisi ile yetişmiş bireylerin başarılı ve mutlu bireyler olabileceğini ifade eden Güngördü, duyarlı, çalışkan, üretken, farkındalık duygusu gelişmiş, özgüven sahibi ve hakkını arayan bireyler yetiştirmenin önemine dikkat çekti. Güngördü, çocukları her türlü istismar, ihmal ve şiddetten korumanın tüm insanların görevi olduğunu vurguladı. Güngördü, tüm çocukların, bireysel çıkarlardan uzak, tüm insanlığın saygı, sevgi ve barış içerisinde yaşadığı bir dünyada, başarılı bireyler olmaları dileğinde bulunarak, “Tüm çocuklarımızın 1 Haziran Dünya Çocuk Günü’nü kutluyor, hepsini sevgiyle kucaklıyorum” dedi.

GİRNE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Önceki Haber Girne’de 5 sokakta asfalt çalışması yapılacak